32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Παίρνει Περσίδη, θέλει και Αμπαρά η Καρδίτσα

Ο ΑΣ Καρδίτσας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, αλλά έχοντας τον Λευτέρη Καλογήρου στον πάγκο του, έχει ως σκοπό να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία που έφτασε ως την δεύτερη τι τάξει κατηγορία.

Έτσι, η Θεσσαλική ομάδα είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με δυο από τις αποκαλύψεις του περσινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, δείχνοντας την πίστη της σε ταλαντούχους αθλητές.

Η πρώτη επιλογή είναι ο Νίκος Περσίδης, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλό δεύτερο γύρο με τον Ιωνικό Νικαίας, και η δική του επιθυμία να επιστέψει στην Α2, θα τον βρει όπως όλα δείχνουν στην Καρδίτσα. Ο 22χρονος εκρηκτικός πάουερ φόργουορντ είχε αγωνιστεί στην Α2 με τον Παγκράτι (1,6 π. και 1,5 ριμπ.) αλλά και το Ψυχικό.

 Ο έτερος αθλητής είναι ο Θωμάς Αμπαράς ο οποίος ήταν μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις, καταφέροντας ουσιαστικά να οδηγεί το Κορωπί σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει επίσης αγωνιστεί σε Πιερικό Αρχέλαο αλλά και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Α1.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ