24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παίκτης του μήνα ο Γιάννης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μαγεύει και μαζί να μαζεύει διακρίσεις. Ο Greek Freak αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για την Ανατολή, έχοντας εντυπωσιάσει σε αυτήν την εκπληκτική αντεπίθεση των Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο Μάρτιο, για να εξασφαλίσουν μια θέση στα play offs.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης κατακτά αυτή τη διάκριση και η πρώτη φορά από το 2004 που ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ανακηρύσσεται παίκτης του μήνα. Ο τελευταίος που τα είχε καταφέρει από τα "ελάφια" ήταν ο Μάικλ Ρεντ τον Ιανουάριο του 2004. Η λίστα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ μικρή, αφού μόλις δύο ακόμη παίκτες της ομάδα τα έχουν καταφέρει: Ο Τέρι Κάμινγκς (Ιανουάριος 1985) και ο Σίντνεϊ Μονκρίφ (Δεκέμβριος 1981).

Για να τα καταφέρει ο Γιάννης είχε 22.4 πόντους μέσο όρο μ 51,4% ποσοστό ευστοχίας, 8,4 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ, 1,8 τάπες και 1,4 κλεψίματα, οδηγώντας στους Μιλγουόκι Μπακς στο 14-4 μέσα στο Μάρτιο! Σημείωσε πάνω από 20 πόντους σε 13 από τους 18 αυτούς αγώνες, πάνω από 30 σε τρεις από αυτούς, ενώ άφησε πέντε φορές το παρκέ με double double.

O Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τη Δύση.

O Τζέισον Κιντ, προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε προπονητής του μήνα για την Ανατολή, ενώ στη Δύση τον τίτλο πήρε ο Τέρι Στοτς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Στους ρούκι η διάκριση πήγε στον Ντάριο Σάριτς (Φιλαδέλφεια Σίξερς) και στον Μπάντι Χιλντ (Σακραμέντο Κινγκς).

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ