23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παίζουν… παράταση Τενερίφη και Ντίεθ (pics, vids)

Έφτασε από τη Μάλαγα στην Τενερίφη και φαίνεται πως θα ριζώσει στα Κανάρια. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη πριν καλά καλά λήξει το συμβόλαιο του Ντάνι Ντίεθ, του πρότεινε παράταση. Ο Ισπανός φόργουορντ είπε το "ναι" και οι δυο πλευρές θα συμπορευτούν ως το 2023.

Ο Ντίεθ ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του Τσους Βιδορέτα στη φετινή της πορεία και η απουσία του λόγω τραυματισμού της στοίχισε αρκετά.

Ο 27χρονος είχε φέτος 8.7 πόντους με 43.4% στα σουτ τριών πόντων και 5.8 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ στο σύστημα αξιολόγησης είχε 12.5 στη Liga Endesa, κάτι που τον φέρνει στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ισπανών στο πρωτάθλημα, πίσω από τον ΙσπανοΜαυροβούνιο Νίκολα Μίροτιτς.

Στο BCL είχε 7.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο. Παράλληλα, είχε σημαντικό ρόλο στην Εθνική Ισπανίας στα παράθυρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω στην ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά πετύχαμε πολλούς από τους στόχους μας, κατακτήσαμε έναν τίτλο, το Διηπειρωτικό Κύπελλο, που σημαίνει πολλά για την ομάδα και δείχνει πως ο σύλλογος "μεγαλώνει". Είμαι ευτυχισμένος εδώ, γιατί μπόρεσα να βελτιωθώ. Το να συνεχίσουμε να "μεγαλώνουμε" όλοι στο παρκέ είναι ο μεγαλύτερος στόχος όλων μας".

 

Ο Ανιάνο Καμπρέρα, τεχνικός διευθυντής της Ιμπεροστάρ Τενερίφης και ο άνθρωπος που είναι πίσω από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών της ομάδας, μαζί με τον Φέλιξ Ερνάντεθ τόνισε: "Είναι μια σημαντική κίνηση, σημαντική για έναν παίκτη που προσαρμόστηκε πολύ καλά στο πλάνο μας και στο νησί και ο οποίος μας έδωσε πάρα πολλά σε αυτή την πρώτη του χρονιά εδώ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ