19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Πίστη στις δυνατότητες της ΑΕΚ

Αρκετά καλή ήταν η χθεσινή ημέρα με τα ειδικά στοιχήματα του «αιώνιου» ντέρμπι να επιβεβαιώνονται σε... συμπαθητικό βαθμό. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Το Champions League είναι η διοργάνωση που τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της καθώς πλησιάζει το φινάλε της πρώτης φάσης και το πράγμα έχει σοβαρέψει για τα καλά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Λιουμπλιάνα, η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί από την Ολίμπια και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν την αίγλη και τη δυναμική του παρελθόντος, ενώ το «διπλό» προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση. Μάλιστα θα το συνδυάσουμε με τη νίκη της Όλντενμπουργκ μέσα στο γήπεδο της λιθουανικής Γιουβέντους.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Γαλλία, η Στρασμπούρ θα υποδεχτεί τη Ρόζα Ράντομ. Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ είναι σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους. Θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά 15 ή περισσότερων πόντων. Μεγάλο παιχνίδι και στη Μαδρίτη, με την Εστουδιάντες να φιλοξενεί την Μπάνβιτ. Οι «φοιτητές» θέλουν πολύ το ροζ φύλλο αγώνα και θα ποντάρουμε στη νίκη τους. Τέλος με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο ματς της Χάποελ Χολόν με τη Σάσαρι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Ολίμπια - ΑΕΚ   2   1,44

Γιουβέντους - Όλντενμπουργκ   2    1,47

Τριάδα

Στρασμπούρ - Ρόζα Ράντομ (+14,5)   1    1,85

Εστουδιάντες - Μπάνβιτ   1    1,65

Χάποελ Χολόν - Σάσαρι  1   1,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ