30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωσε τον Ντόρσεϊ η Μακάμπι! (pic)

Το ρόστερ της Μακάμπι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού παίκτης της έγινε τώρα και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, προσθέτοντας ένα «πολυβόλο» στην φαρέτρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μια σπουδαία μεταγραφή ήρθε να ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο σε μορφή 1+1 χρόνου, δηλαδή με δικαίωμα οψιόν ανανέωσης το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ομογενής γκαρντ έρχεται να προσδώσει νέα διάσταση στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την ικανότητά του στο μακρινό σουτ, με την ομάδα μάλιστα να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και ως Ισραηλινό, αφού μπορεί να πάρει την υπηκοότητα και να μην απασχολεί θέση ξένου.

«Με την μεταγραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενός πολύ σημαντικού παίκτη για εμάς, ολοκληρώσαμε με επιτυχία το ρόστερ. Ο Τάιλερ είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος παίκτης και παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη με την Μακάμπι θα έχει την ευκαιρία να δείξει πόσο σπουδαία πράγματα μπορεί να υλοποιήσει», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αποθεώνοντας τον Ντόρσεϊ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ