24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πήρε Στανόγιεβιτς ο Εθνικός (vid)

Τον δικό του κοινοτικό αθλητή ανακοίνωσε ο Εθνικός, βάζοντας ακόμη έναν παίκτη στο ρόστερ του, και στην προσπάθεια που θα κάνει να σώσει την κατηγορία.

Ο λόγος για τον 28χρονο Σέρβο φόργουορντ, Νίκολα Στανόγιεβιτς (2,03), ο οποίος προπονείται με τους «μπλε» του Πειραιά και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου (20/10, 17:00) με τον Αμύντα στο «Π.Σαλπέας».

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίζονταν στην δεύτερη κατηγορία της Σερβίας με την Zdravlje, έχοντας 13,2 πόντους και 6,4 ριμπάουντ.

Αναλυτικά :

«H ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Νίκολα Στανόγιεβιτς. Ο έμπειρος αθλητής είναι γεννημένος στις 22 Αυγούστου του 1990 και έχει ύψος 2.03 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

O 28χρονος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Akademik Bultkes Plovdiv (Βουλγαρία), Napredak (Σερβία), Sencur (Σλοβενία), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Zdravlje (Σερβία, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Νίκολα, καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ