24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε να ’χει το Ισραήλ!

Ο Όντεντ Κάτας κάλεσε είκοσι παίκτες στην προεπιλογή της Εθνικής Ισραήλ, εν όψει του πέμπτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες του, ειδικά οι τέσσερις της Μακάμπι Τελ Αβίβ που μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας με τη Σερβία (30/11, 14.00) έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα με την «ομάδα του λαού» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (29/11, 21.05). Φοβούμενος και ενδεχόμενο τραυματισμό, όπως συνέβη παλαιότερα, κάλεσε συνολικά είκοσι παίκτες για το ματς με τους «Πλάβι» στη «Menora Mivtachim Arena», αλλά κι εκείνο που θα ακολουθήσει στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία (03/12, 19.00).

Αναλυτικά, οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Όντεντ Κάτας στην προεπιλογή του Ισραήλ για τους επόμενους δύο αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας είναι οι εξής: Τι Τζέι Κλάιν, Γιοακίμ Σούσμαν, Νετανέλ Άρτζι, Ταμίρ Μπλατ, Γκαλ Μέκελ, Σον Ντόσον, Τζον Ντιμπερτολομέου, Τζέικ Κοέν, Μπαρ Τίμορ, Γκάι Πνίνι, Νίμροντ Λέβι, Άνταμ Άριελ, Ράφι Μένκο, Ντάνιελ Κούπερμπεργκ, Άλεξ Τσούμπρεβιτς, Ίνταν Ζάλμανσον, Τόμερ Γκινάτ, Γιουβέλ Ζούσμαν και Γίφταβ Ζιβ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ