17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πήραν Αναγωνστόπουλο, κράτησαν Καραγιάννη τα Φανάρια

Την κομβική θέση του σέντερ έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τα Φανάρια, τα οποία συμφώνησαν με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Νάξο.

Ο 26χρονος αθλητής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανελευσινιακό με τον οποίο είχε 10,5 πόντους σε 20 αγώνες, ενώ το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 26/7 σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον.

Επίσης, ο σύλλογος των Απεραθιτών ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ναξιώτη γκαρντ, Βασίλη Καραγιάννη.

Αναλυτικά :

«-Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου "Τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αναγνωστόπουλο Ιωάννη.
Ο γεννηθείς το 1994 center έχει υψος 2.06 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρατο Κιάτου.
Έχει αγωνιστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας (Α1), στην Αγία Παρασκευή (Α2), στον Εθνικό Πειραιώς (Α2), στην Κόρινθο (Γ' Εθνική), στον Γλαύκο (Γ' Εθνική), στον Απόλλωνα Πατρών (Α2), στον Οίακα Ναυπλίου (πρωταθλητής Β’ Εθνικής με 11.3 πόντους μ.ο.) και στον Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική) την χρόνια που μας πέρασε, με 10,5 πόντους μ.ο.!
Καλωσήρθες Γιάννη! Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

-Το Δ.Σ. του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Καραγιάννη.
Ο νεαρός Ναξιώτης PG έχει αγωνιστεί ήδη στις Εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν στο παρελθόν και με αυτή της ομάδας μας την προηγούμενη χρονιά!
Βασίλη, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ