19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Πέσιτς: “Όταν χάνει ο Αταμάν, κάνει πάντα τα ίδια”

O Εργκίν Αταμάν στα όσα είπε στην Ευρωλίγκα για τον πέμπτο αγώνα της δικής του Αναντόλου Έφες με την Μπαρτσελόνα, έκανε λόγο για σεβασμό προς το τεχνικό επιτελείο των Καταλανών. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς όμως εξέφρασε την δική του άποψη για τον Αταμάν, έχοντας ως αφετηρία τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή για την διαιτησία του τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ, όταν οι Ισπανοί έκαναν το 2-2 στη σειρά των πλέι οφ.

"Όλοι ξέρουμε πως είνα ο Αταμάν και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όταν χάνει κάνει πάντα τα ίδια. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε στους διαιτητές πως παίζουμε για να νικήσουμε. Αν δουν πως οι παίκτες μιας ομάδας παίζουν μπάσκετ και δεν διαμαρτύρονται, θα τους δώσουν και την ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους".

Ο Πέσιτς αναφέρθη και στο αγωνιστικό κομμάτι και στάθηκε ιδιαίτερα σε δύο παίκτες που δείχνουν να κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά όποτε βρίσκονται απέναντι στην δική του ομάδα: "Η Αναντόλου Έφες έχει δέκα έμπειρους και καλούς, ειδικά στην επίθεση, ξένους παίκτες. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα. Όλα αρχίζουν από την άμυνα. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Ήταν κάτι που κάναμε καλά στον τέταρτο αγώνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ