21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Πένθος για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός έχει «βυθιστεί» στο πένθος για τον θάνατου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, υιό του άλλοτε μεγαλομετόχου των ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, με άπαντες να σπεύδουν να αποστείλουν τα δέοντα στην οικογένεια.

Μία άσχημη μέρα είναι η 15η Ιουλίου 2018, καθώς ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών. Ο υιός του Σωκράτη Κόκκαλη, που είχε δημιουργήσει έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό, αρχικά στο μπάσκετ κι έπειτα στο ποδόσφαιρο, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ και κάπως έτσι έφερε το πένθος σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ να δείχνουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια.

Μετά τον Ολυμπιακό, αλλά και τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «H ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του Σωκράτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...».

Από τη δική του πλευρά, ο Ήφαιστος Λήμνου ανέφερε τα εξής: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη

Ο Ήφαιστος Λήμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους γιου, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια Κόκκαλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ως αθλητής σπουδαίων επιτυχιών του Ολυμπιακού επί Σωκράτη Κόκκαλη, πραγματοποίησε την εξής δήλωση: «Δεν υπάρχει πιο βαθεια οδύνη από το να προηγείται το παιδί σου και να φεύγει από τη ζωή πριν από εσένα.

Στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Σωκράτη και στην Ελένη Κόκκαλη, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την ευχή να αντέξουν στο πιο δύσκολο φορτίο που θα μπορούσε να τους τύχει».

Αργότερα, ο ΕΣΑΚΕ θα ανακοίνωνε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη και την βαθιά θλίψη τους για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση τους στον πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη και σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ