23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτρικ Γιανγκ, η επιστροφή!

Ο... ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Πάτρικ Γιανγκ επιστρέφει και η Αβελίνο μοιάζει ως ο επόμενος προορισμός του, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και τη συμφωνία να εξαρτάται από την κατάσταση του Ντεμέτρις Νίκολς.

Από την ημέρα εκείνη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην Πόλη, σε ένα «διπλό» του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, ο Πάτρικ Γιανγκ υποφέρει διαρκώς από προβλήματα. Αυτά τον απομάκρυναν, άλλωστε, από το Φάληρο, αφού ποτέ δεν επανήλθε στα προηγούμενα δεδομένα του, όπως και από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς είχε χρειαστεί να ξαναδιαβεί την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Αμερικανός σέντερ, όμως, δεν τα παρατά, και μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, παίζοντας μάλιστα στο BCL με τα χρώματα της Αβελίνο. Η ιταλική ομάδα, όπως αναφέρεται, έχει προσεγγίσει τον Γιανγκ και ετοιμάζεται να συμφωνήσει μαζί του, αν και πρώτα υπάρχει μια μικρή παράμετρος. Αυτή αφορά έναν άλλο τραυματισμό, αυτόν του Ντεμέτρις Νίκολς, που αν μείνει για μερικές ακόμη εβδομάδες παραπάνω εκτός δράσης, τότε ένας άλλοτε «πράσινος» θα ανάψει... το πράσινο φως για έναν άλλοτε «ερυθρόλευκο».

Η κατάσταση του Νίκολς θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (1/12) και από αυτή την εξέταση θα εξαρτηθούν τα πάντα. Το παιχνίδι αυτό της μοίρας, μπορεί να τον φέρει συμπαίκτη με τον Γιανγκ, που θα κληθεί τουλάχιστον για το διάστημα της απουσίας του, να αντικαταστήσει μια πολύ σημαντική μονάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ