23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάνοπλος στην πρεμιέρα ο Απόλλων Σμύρνης

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγώνων του, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει μπει ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι παίκτες του Κώστα Οικονομάκη θα υποδεχθούν την Κυριακή (15/10, 17.00) στη Ριζούπολη τον Έσπερο ΑΟΠΑ, για τον 1ο Όμιλο Νότου, με την προετοιμασία της να εξελίσσεται σε εντατικό ρυθμό και χωρίς προβλήματα. Ο Απόλλων Σμύρνης περιμένει να έχει στο πλευρό του και τη στήριξη των φιλάθλων του, με τη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα να αναφέρει: «Ξεκίνημα για το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας, την Κυριακή 15/10 στη Ριζούπολη (17.00) με αντίπαλο την ομάδα του Έσπερου Πατρών. Η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα και θα παραταχθεί πάνοπλη στη δύσκολη πρεμιέρα. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη! Ενισχύστε την ομάδα μας!».

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Κοστίζουν 30 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Κλειστό Γυμναστήριο Ριζούπολης (Γραμματεία Μπάσκετ)».

Φωτ. από apollonistis.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ