24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάει Κόρινθο ο Τρίτων

Εκδρομή στην Κόρινθο διοργανώνει ο Τρίτων για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΚΑΟΚ, στην πρεμιέρα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ την επόμενη Κυριακή (08/10) και περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους. Εξάλλου, διατίθεται πούλμαν για τη μετακίνησή τους στην Κόρινθο, με τη συμμετοχή να ανέρχεται στα δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ανδρική μας ομάδα την Κυριακή 8/10 και στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίζει στην Κόρινθο την ομάδα της Κορίνθου. Όσοι φίλαθλοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 4/10 στον κ. Παναγιώτη Σόβολο, στα τηλ. 6945 433992 και 210 5124261 (ώρες καταστημάτων). Περιμένουμε τη μαζική συμμετοχή όλων των φίλων της ομάδας για να τη βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Τιμή συμμετοχής 10,00 ευρώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ