21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

“Ο Χάνεϊκατ είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό”!

Μετά από μια καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη Χίμκι ο Τάιλερ Χάνικατ εξέταζε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του. Μία από αυτές προερχόταν από τον Παναθηναϊκό! Το αποκάλυψε η μητέρα του, Λίζα, η οποία υποστήριξε επίσης ότι ο γιος της είχε αποφασίσει να υπογράψει τελικά στη Μακάμπι. Μέχρι που συνέβη ό,τι συνέβη και το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδικα, τόσο τραγικά. Και τόσο πρόωρα...

Τη δήλωση της μητέρας του Χάνικατ δημοσιεύει με ανάρτησή του στο twitter ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ρόι Κοεν, ο οποίος υποστηρίζει επίσης ότι η Χίμκι έδινε τα περισσότερα χρήματα, ωστόσο ο Τάιλερ δεν ήθελε να επιστρέψει στη Ρωσία. 

Λέει η Λίζα Χάνικατ: "(Ο Τάιλερ) είχε προτάσεις από τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Ήθελε να επιστρέψει στο Ισραήλ (σ.σ. είχε αγωνιστεί εκεί τη σεζόν 2013-14 με την Ιρόνι Νες Ζιόνα) και όταν αρχικά ζήτησε περισσότερα χρήματα από τη Μακάμπι, αυτή έκανε πίσω. Το ξανασκέφτηκε και ζήτησε από τον ατζέντη του να πει στη Μακάμπι ότι θα υπέγραφε τελικά την αρχική πρόταση. Αλλά μετά συνέβη αυτό..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ