19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Χάινς «έπιασε» τις 300 συμμετοχές στη Εuoleague! (vid/pic)

Το ταξίδι του Κάιλ Χάινς στη Εuoleague ξεκίνησε πριν από περίπου μία δεκαετία όταν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και από τότε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ψηλούς της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός παίκτης στην αναμέτρηση με την Άλμπα συμπλήρωσε 300 συμμετοχές.

Σε μία σπουδαία διάκριση έφτασε ο Κάιλ Χάινς στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο στο Βερολίνο. Εκτός από τη νίκη επί της Άλμπα ο Χάινς θα έχει έναν ακόμη λόγο να θυμάται την χθεσινή του εμφάνιση. Συγκεκριμένα έφτασε συνολικά τις 300 συμμετοχές στη διοργάνωση μετά από περίπου μία συνεχόμενη δεκαετία στα ευρωπαϊκά παρκέ, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος Αμερικανός παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που καταφέρνει κάτι τέτοιο και παράλληλα ο έβδομος παίκτης συνολικά.

Όλα αυτά τα πέτυχε αγωνιζόμενος με τις φανέλες του Ολυμπιακού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές τον τίτλο. Η Εuroleague φυσικά κι ετοίμασε ένα βίντεο προς τιμήν του γι' αυτό το επίτευγμα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης με ένα μήνυμά του θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους συλλόγους που συνεργάστηκε.

«Πρώτος Αμερικανός στην Ιστορία της Ευρωλίγκας και 7ος παίκτης συνολικά για να το πετύχει. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους, προπονητές και συμπαίκτες σε αυτό το ταξίδι. Ευγνώμων γι' αυτό το επίτευγμα στην καριέρα μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ