23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ο τυχερός Βασιλόπουλος και η αφιέρωση του Μπουρούση (pics)

Στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο αφιέρωσε τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών επί της Μεγάλης Βρετανίας, στο Λέστερ, ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο 33χρονος φόργουορντ δέχθηκε αγκωνιά στη μύτη, με αποτέλεσμα να ανοίξει και να αναγκαστεί να αποχωρήσει στα αποδυτήρια, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. «Για τον αδερφό Βασιλό», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Καρδιτσιώτης σέντερ, ως λεζάντα στη selfie που έβγαλαν οι διεθνείς μας μετά τη νίκη τους στην παράταση απέναντι στους Βρετανούς.

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε, επίσης μέσω Instagram, o Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο οποίος έγραψε συγκινημένος για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Τυχερός που γυρίζω μετά από τόσα χρόνια στην Εθνική κι έχω την τύχη να έχω δίπλα μου τέτοιους φίλους και είμαι μέλος αυτής την ομάδας... Αν και γεμάτοι άγχος, καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπράβο, ρε μάγκες, σε όλους. Άσχετα αν δεν έχω τα ονόματά να σας ταγκάρω όλους...». Στη φωτογραφία, πέραν των δυο τους, ποζάρουν και οι Δημήτρης Μαυροειδής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας.

https://www.instagram.com/p/Bb5UTSODjxH/

https://www.instagram.com/p/Bb5QeYEjp6B/?hl=el&taken-by=bourou29



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ