21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο τρομερός κύριος Γιουλ (vid)

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, πραγματοποιεί μια φοβερή χρονιά και οδηγεί την "βασίλισσα", όντας ο κορυφαίος της ομάδας του. Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο για τον Ισπανό σταρ ενόψει Final Four.

Φίλοι και... εχθροί μίλησαν για τον Γιουλ, ο οποίος αρχικά δήλωσε: «Είναι πιθανότατα η καλύτερη μου σεζόν. Σίγουρα είναι η πιο γεμάτη, αλλά όπως λέω πάντα, τα καλύτερα πρόκειται να έρθουν».

Ο Πάμπλο Λάσο αποκάλυψε όσα συμβούλεψε τον παίκτη του και τον επηρέασαν σημαντικά: «Είχα μία συζήτηση μαζί του και του είχα πει: "Σέρχιο, πρέπει να κάνεις περισσότερα. Πρέπει να είσαι πόιντ-γκαρντ, να παίρνεις την μπάλα, να παίρνεις αποφάσεις". Κι αυτό ήταν μέρος της επιτυχίας μας. Το ότι κατάλαβε πως πρέπει να γίνει χρήσιμος στην ομάδα όχι μόνο με τα καλάθια του. Είμαι χαρούμενος που όλοι φέτος μιλούν για τον Σέρχιο».

Το παιδί-θαύμα της Ρεάλ, Λούκα Ντόντσιτς, σχολίασε την συνύπαρξή τους: «Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ακόμη καλύτερος άνθρωπος και είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μου ότι τον έχω συμπαίκτη».

Τέλος, τον Ισπανό γκαρντ εκθείασαν τόσο ο Μπόμπι Ντίξον όσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιας και η Φενέρ περιμένει στον ημιτελικό την Ρεάλ (19/5, 21:30). Ο Αμερικανός ανέφερε πως «είναι η μηχανή της ομάδας», ενώ ο Σέρβος κόουτς επισήμανε: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα θα είναι να σταματήσουμε τον Σέρχιο».

https://www.youtube.com/watch?v=BLV6Sfg0QPw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ