22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο τρομερός και «τριπλός» Ντόντσιτς (vid)

O Λούκα Ντόντσιτς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Μπέτις, για το ισπανικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το πρώτο triple double στην καριέρα του.

Ο 20άχρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για πολύ απέναντι την Τετάρτη (09/05) στο «Wizink Center». O Πάμπλο Λάσο τον έριξε στο παρκέ για 22.34’, που ήταν πάντως ο μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής για την ομάδα του, κι εκείνος έγραψε ιστορία με 17π. (6/6 βολές, 1/1 δίποντο, 3/3 τρίποντα), δέκα ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ, φθάνοντας παράλληλα στους 42 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Η «βασίλισσα» κέρδισε με άνεση την Μπέτις, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Σλοβένος με την τρομερή εμφάνισή του, την οποία μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί... Φυσικά, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ACB που πέτυχε triple double. «Το περίμενα και τελικά ήρθε αυτή η ημέρα. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήταν δυνατό να τα καταφέρω. Αυτοί μετατρέπουν τις πάσες μου σε καλάθια και αυτοί με βοηθούν στο να πάρω το ριμπάουντ. Είναι κάτι απίθανο και ήξερα ότι μία ημέρα θα το κάνω», αρκέστηκε να τονίσει ο Λούκα Ντόντσιτς για το νέο κατόρθωμά του.

https://www.youtube.com/watch?v=qIK7kinsvcM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ