19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σίνγκλετον για πρώτη φορά στο μηδέν

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στα ριμπάουντ καταγράφηκε ήδη. Βρίσκει εξήγηση από την παρουσία –ή μήπως απουσία στον τομέα αυτό;- παικτών που συνήθως πρωτοστατούν σε αυτήν την κατηγορία. Το μηδενικό που συνοδεύει την παρουσία τόσο του Τζέιμς Γκιστ όσο και του Κρις Σίνγκλετον στο τομέα των ριμπάουντ τα «λέει» όλα.

 

Για τον Σίνγκλετον αυτό ήταν το πρώτο από τα 75 παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, στο οποίο δεν πήρε ούτε ένα ριμπάουντ κι ας έμεινε στο παρκέ για κάτι περισσότερο από 33 λεπτά. Είχε από ένα σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια με τελευταίο αυτό των πλέι οφ του 2016 ως παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

 

Πάντως ο Σίνγκλετον με τους 15 πόντους του, μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών του Παναθηναϊκού. Έγινε ο 17ος στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα που ξεπέρασε τους 500.

 

*Για τον Γκιστ ήταν η 5η φορά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα σε 165 συμμετοχές που έμεινε χωρίς ριμπάουντ και 2η στη φετινή διοργάνωση μετά από εκείνη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

 

Ο Νίκος Παππάς μπήκε στην πρώτη 10άδα των παικτών του «τριφυλλιού» με τις περισσότερες εύστοχες βολές στη διοργάνωση. Με τις τέσσερις χθεσινές έφτασε τις 151 και ξεπερνώντας τους Νίκολα Πέκοβιτς και Στέφαν Λάσμε (από 149) ανέβηκε στη 10η θέση.

 

Ενδεικτικό του ότι ο Παναθηναϊκός δεν έφτασε στα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης του είναι και το γεγονός ότι υπήρξε το κορυφαίο ατομικό index (13 βαθμούς είχε ο Παππάς) είναι το χαμηλότερο της σεζόν για τους «πράσινους». Από 15 είχαν Σίνγκλετον, Λεκαβίτσιους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και οι Ρίβερς, Γκιστ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ