23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Σάρας έστειλε… τον Ζοτς στο ΟΑΚΑ!

Από την Βιτόρια έμαθε ο Παναθηναϊκός τον αντίπαλό του στα πλέι οφ και με τη νίκη 84-79της Ζάλγκιρις επί της Μπασκόνια, αυτός θα είναι... ο Ομπράντοβιτς!

Οι Βάσκοι με νίκη "κλείδωναν" το ζευγάρωμα με τον Παναθηναϊκό, όμως, τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και πλέον θα είναι 7οι ή 8οι, αποκλείεται 6οι και θα παίξουν με μειονέκτημα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Οι Λιθουανοί αν και αποκλεισμένοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, προηγήθηκαν με 21-16 στο δεκάλεπτο και μετά το 40-41 του ημιχρόνου έκαναν το ξέσπασμά τους στην τρίτη περίοδο. Το 56-68 έδινε σαφές προβάδισμα και παρότι με Μπομπουά και Λάρκιν οι Βάσκοι μείωσαν σε 67-72 στο 35', η Ζάλγκιρις αντέδρασε ψύχραιμα και κράτησε τη νίκηυ γοήτρου.

ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ": Το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε... καταιγία της Ζαλγκίρις στο τρίτο δεκάλεπτο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέο Βέστερμαν. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με ποσοστό σχεδόν 50% στα τρίποντα, και συγκεκριμένα 13/27 δεν είνα κι εύκολο να μη φύγεις νικητής από ματς. Τόσα είχαν οι Λιθουανοί και πήραν το μεγάλο διπλό.

Δείτε τα στατιτιά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ