21.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο «Ροδίτης» Μανωλόπουλος οδηγεί τον Διαγόρα

Το ότι ο Διαγόρας πραγματοποίησε την κορυφαία μεταγραφή στην Γ' Εθνική δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, με τον νεοφώτιστο «γηραιό» να εντάσσει στο ρόστερ του έναν εν ενεργεία παίκτη της Basket League με τουλάχιστον 15 λεπτά συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίστηκε την τελευταία δεκαετία.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που στα 33 του χρόνια διάλεξε τον δρόμο της καρδιάς και επέστρεψε στη Ρόδο, για οικογενειακούς λόγους, με τον Διαγόρα να κάνει το μεγάλο κόλπο.

Ο ποιοτικός Θεσσαλονικιός φόργουορντ ξεκίνησε από την ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και στην Α1 το 2003, και από τότε να γυρίσει αρκετές ομάδες και πόλεις, αλλά η Ρόδος να είναι αυτή που τον σημάδεψε, έχοντας μάλιστα τετραετή παρουσία στον Κολοσσό (2009-2011 και 2014-2016).

Στο ξεκίνημα του με τον Διαγόρα είναι εντυπωσιακός, έχοντας πετύχει 64 πόντους στο 2-0 της ομάδας του, με δυο εκτός έδρας νίκες σε Κυπαρισσία και Πάτρα με την ΕΑΠ. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο χθεσινό (1/11) παιχνίδι ήταν τρομερός, σκοράροντας 46 πόντους με 9 τρίποντα, σε μια απίστευτη επίδοση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ