22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ράις “κρατάει” τον Μπαρτζώκα!

Ο Ταϊρίς Ράις έχει εξαιρετική σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όχι μόνο επειδή εξαιτίας του πήγε στην Μπαρτσελόνα, αλλά και επειδή έχουν συνεργαστεί καλά αυτή τη χρονιά. Μιλώντας, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, ο Αμερικανός εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και του χρόνου.

"Νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας θα μείνει και του χρόνου. Έχουμε πολύ καλή σχέση, συζητάμε πολύ και προσπαθούμε να βρούμε πράγματα που να λειτουργούν για όλη την ομάδα", είπε. Ο ίδιος ο Ράις έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπαρτσελόνα και όπως δήλωσε, "θα ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσουμε και τίποτα. Αυτό θα το κάνει πιο εύκολο".

Σε μια προσπάθεια, τέλος, να εξηγήσει γιατί πήγαν άσχημα τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα ο Αμερικανός είπε: "Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσες αναποδιές μαζεμένες. Τόσους τραυματισμούς. Έτσι είναι δύσκολο να κρατήσεις τη συνοχή της ομάδας. Τώρα όμως βρισκόμαστε σε καλή φάση. Έχουμε βελτιωθεί και ήρθε η ώρα να κάνουμε κάποια καλά πράγματα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ