24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Προμηθέας διέλυσε τον Πανιώνιο με φοβερό Μπράουν

Ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε πολύ εύκολα τον Πανιώνιο εντός έδρας με 104-67 και συνεχίζει να μάχεται για την είσοδο στην τετράδα. Εκπληκτικός ο Ρίον Μπράουν.

Το σύνολο του Μάκη Γιατρά με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα έφτασε στο 16-9 και παλεύει για να τερματίσει τέταρτο. Στον αντίποδα, ο βαθμολογικά αδιάφορος Πανιώνιος έπεσε στο 8-17 και παραμένει στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι γηπεδούχοι από το πρώτο δεκάλεπτο πάτησαν το... γκάζι κι εξαφανίστηκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 10' ο φωτεινός πίνακας του «Δημήτριος Τόφαλος» έγραφε 33-12.

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μαζέψουν κάπως την κατάσταση και τα κατάφερα. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Πατρινούς να προηγούνται με διαφορά 13 πόντων (47-33).

Και το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον Προμηθέα να κυριαρχεί απόλυτα στο παρκέ. Μάλιστα η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο να παίζει σε καλό μπάσκετ.

Μάλιστα πέτυχε και την κατοστάρα φτάνοντας μέσα σε αποθέωση στο τελικό 104-67.

Ο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: Ο Ρίον Μπράουν ήταν απολαυστικός και τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους σε 31 λεπτά συμμετοχής. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 3/4 βολές, 7/11 δίποντα και 4/7 τρίποντα και διέλυσε όλα τα αμυντικά συστήματα των «κυανέρυθρων». Παράλληλα μοίρασε και 7 ασίστ, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Δημήτρης Κατσίβελης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Νώντας Παπαντωνίου πάλευε μόνος του στην επίθεση με 27 πόντους, ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ έκανε double double με 10 πόντους και 17 ριμπάουντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Προμηθέας ήταν σε όλα ανώτερος. Μάλιστα ήταν τόσο εύστοχος που πέτυχε περισσότερους από εκατό πόντους, παρά το γεγονός ότι εκτέλεσε μόλις 8 βολές σε ολόκληρο το παιχνίδι! Το πιο εντυπωσιακό στατιστικό απ' όλα ήταν οι 31 ασίστ που έδωσαν οι γηπεδούχοι, για μόλις 8 λάθη, αλλά και τα 10 κοψίματα!

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ