25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Πιανιτζάνι “τελείωσε” τον Τζεντίλε!

Η κατρακύλα του Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν έχει τελειωμό. Ο κατήφορος που έχει πάρει από πέρυσι το φθινόπωρο δεν έχει τελειωμό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα καταλήξει. Τελευταίο επεισόδιο είναι η απόφαση του νέου προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζάνι, να τον ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζεντίλε έχει συμβόλαιο σε ισχύ με το Μιλάνο και για τη σεζόν 2017-18. Όταν πέρυσι το φθινόπωρο έφυγε, δόθηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό με τη συμφωνία ότι αυτό το καλοκαίρι θα επανεξεταζόταν η περίπτωσή του. Είτε θα τον αγόραζε ο Παναθηναϊκός είτε θα τον κρατούσε η Αρμάνι. Τα πράγματα φυσικά δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο παίκτης και ο πατέρας του, Νάντο.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να τον διώξει κακήν κακώς, αφού δεν έπαιζε μπάσκετ, ενώ και η εξωγηπεδική ζωή του δεν ήταν καλή. Ο Τζεντίλε βρήκε τελικά καταφύγιο στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπου ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δέχθηκε να του δώσει μια ευκαιρία να σώσει το συμβόλαιό του με το Μιλάνο και να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Τελικώς, τίποτα από τα δύο δεν έγινε. Ο Τζεντίλε δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, ενώ "κόπηκε" και από το Μιλάνο. Από τον προπονητή, μάλιστα, που δέχθηκε να τον βοηθήσει προσωρινά στο Ισραήλ. Τον Πιανιτζάνι!

Το τι θα κάνει τώρα ο πάλαι ποτέ πολλά υποσχόμενος σταρ; Κατ΄αρχάς πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό του με το Μιλάνο, που έχει αξία ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν θέλουν και οι δύο πλευρές, μπορεί να βρεθεί άκρη. Η νεοπροβιβασθείας Βίρτους Μπολόνια και η Πιστόια είναι δύο ομάδες, που λέγεται ότι τον θέλουν, αλλά πρώτα πρέπει να βρει την άκρη με το Μιλάνο και να χωρίσει οριστικά από αυτό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ