21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πάου Γκασόλ άφησε μία τελευταία εκκρεμότητα

Προσφάτως δήλωσε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Πριν από αυτό όμως θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί για μία ακόμη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Πάου Γκασόλ δεν κρύφτηκε σχετικά με αυτήν την επιθυμία του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της FIBA.

 


Ο Ισπανός σέντερ είπε χαρακτηριστικά: «Πριν γίνει γνωστή η απόφαση της αναβολής, ήλπιζα ότι θα έχω αρκετό χρόνο να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και να βρεθώ στην κατάλληλη κατάσταση, ώστε να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να παίξω στα 40 μου για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα θα έχω ακόμη περισσότερο χρόνο, αλλά θα χρειαστεί να παίξω κάπου όλη τη χρονιά ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο το καλοκαίρι του 2021 κι έτοιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου. Τότε θα είμαι 41 ετών κι αυτό είναι πρόκληση».

 


Είναι εντυπωσιακό πως ένας 40άρης αθλητής με τόσο πλούσιο παλμαρέ, συνεχίζει να έχει κίνητρα για να αγωνιστεί: «Με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική και θέλω αυτό να είναι το τελευταίο μου τουρνουά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό φινάλε στα πάντα. Προφανώς όμως η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού Μεταλλίου θα ήταν ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να σκεφτώ για το τέλος της καριέρας μου. Θα είμαι χαρούμενος όμως ο,τι κι αν γίνει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ