26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ξυπνάει μνήμες στον Κουζμίνσκας (vids)

Στο ΣΕΦ θα δώσει τον πρώτο αγώνα του με την Αρμάνι Μιλάνο ο νεοαποκτηθείς Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Τι θυμήθηκε ο Λιθουανός.

Ο 28άχρονος φόργουορντ προπονήθηκε, μαζί με τους συμπαίκτες του, το πρωί της Παρασκευής (05/01) στο φαληρικό στάδιο εν όψει της βραδινής (05/01, 21.00) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Στο περιθώριο της προπόνησης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, παραδέχθηκε: «Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τη Μάλαγα ήταν εναντίον του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην μας απασχολεί η κατάταξη».

Αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο ΝΒΑ, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στη «γηραιά ήπειρο»: «Το τάιμινγκ στο ΝΒΑ για εμένα ήταν λάθος. Η σεζόν είχε ξεκινήσει, περίμενα δύο μήνες μέχρι που κουράστηκα από την αναμονή. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Μίλησα με τον κόουτς, η ομάδα είναι καλή. Η διαφορά με το ΝΒΑ είναι ότι τα παιχνίδια είναι περισσότερα, όπως επίσης και ο ρυθμός. Κάποιοι κανόνες είναι διαφορετικοί, ενώ εκεί σκοράρουν και πολλούς πόντους».

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με την Αρμάνι Μιλάνο επί ιταλικού εδάφους, το βράδυ της Πέμπτης (04/01)…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ