19.9 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντράμοντ κέρδισε τους Θάντερ (vids)

Το πρώτο φετινό φιλικό τους έδωσαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και το κίνητρο για τη νίκη ήταν μεγάλο. Την πήραν τα «πιστόνια» με 97-91.

«Μάχη» μέχρι τέλους δόθηκε στην «Chesapeake Energy Arena», με τις δύο ομάδες να παλεύουν σώμα με σώμα στην προσπάθειά τους να ξεκινήσουν με το… δεξί τις φετινές, έστω και ανεπίσημες, υποχρεώσεις τους. Μόλις 1.40’ πριν από το τέλος του φιλικού το σκορ ήταν ισόπαλο, 91-91, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» κι έφθασαν στο ζητούμενο, με τον Αντρέ Ντράμοντ να είναι εξαιρετικός, τελειώνοντας με 31π. και 16 ριμπάουντ σε 33’, ενώ 14π. με πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, αλλά και έξι λάθη είχε ο Στάνλεϊ Τζόνσον και 11π. ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ. Οκτώ παίκτες δεν έπαιξαν από τους Πίστονς, μεταξύ αυτών και ο Μπλέικ Γκρίφιν.

https://www.youtube.com/watch?v=cmZTWVUWj24

Ο Ντένις Σρέντερ αναδείχθηκε μεν πρώτος σκόρερ των «βροντών» με 21π., αλλά με μόλις 5/16 σουτ εντός παιδιάς, «διπλός» με 17π. και 12 ριμπάουντ ήταν ο Στίβεν Άνταμς, ενώ δεν έπαιξαν -μεταξύ άλλων- οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ.

https://www.youtube.com/watch?v=UFCmgS_C1zM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ