27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο νέος «συμπαίκτης» του Ιπποκράτη Κω

Την έναρξη της συνεργασίας του, με τη μορφή χορηγίας, με ξενοδοχείο της Αθήνας ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης Κω, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Συμπαίκτες» θα είναι την καινούρια σεζόν οι νησιώτες και το «Sofitel», στην περιοχή του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως γνωστοποίησαν οι πρώτοι. Ο Ιπποκράτης Κω, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά το Σταύρο Μήτση για την προσφορά του στην ομάδα που η επερχόμενη χρονιά θα τη βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" ξεκινώντας το ταξίδι του στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα έρθει αντιμέτωπος με αρκετές εξωαγωνιστικές δυσκολίες, με αποκορύφωμα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Σε αυτό το κομμάτι έρχεται να βοηθήσει ο κύριος Σταύρος Μήτσης, με μια πολύ ευγενική προσφορά διανυκτέρευσης για την ομάδα στο ξενοδοχείο Sofitel στο αεροδρόμιο. Ο "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" ευχαριστεί θερμά για την πολύ σημαντική αυτή χορηγία η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική κοινωνία μας. Είμαστε υποχρεωμένοι προς τον κύριο Μήτση και θα ανταποδώσουμε μέσα και έξω από τα γήπεδα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ