23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μπογκντάνοβιτς «σκότωσε» τους Μπακς (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος και στη «Vivint Smart Home Arena», αλλά ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς «μίλησε» τελευταίος χαρίζοντας τη νίκη στους Γιούτα Τζαζ, με 103-100, απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» επέστρεψαν από το -22, με τον «Greek Freak» να έχει 30π. και δεκατρία ριμπάουντ, τον Κρις Μίντλετον 26π. και έντεκα ριμπάουντ και τον Έρικ Μπλέτσο 22π., οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=8Cx6UyvM5mU

Ο Κροάτης φόργουορντ, όμως, ευστόχησε στο φινάλε σε buzzer beater τρίποντο, χαρίζοντας τη νίκη στους «μορμόνους». Τελείωσε με 33π., με το Ρόις Ο’ Νιλ να κάνει double double με 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ, το Μάικ Κόνλεϊ να σκοράρει 20π. και τον Ντόνοβαν Μίτσελ 19π., αλλά με 8/22 σουτ εντός παιδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=66bCtdptcdA

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν η τρίτη φορά φέτος που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς, καθώς αποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος με έξι φάουλ. Εκτός αποστολής ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να πάρουν τη νίκη, αλλά με το σκορ στο 100-100 ο Μίντλετον έκανε βήματα. Έτσι η κατοχή πέρασε στους Γιούτα Τζαζ, με τον Μπογκντάνοβιτς να τους εκτελεί στην τελευταία επίθεση του ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=f515tDYkHMA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ