22.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Μπαρτ… σώζει!

Ο φοβερός και τρομερός Στιβ Μπαρτ Jr σφραγίζει μόνος του την παραμονή του Γυμναστικού/Φάρου στην Stoiximan.Gr Basket League. Με 8 προσωπικούς πόντους στο τελευταίο ενάμισι λεπτό του αγώνα, μεταξύ των οποίων και τι νικητήριο τρίποντο στα 4,7'', διαμόρφωσε το 71-77 σε 79-77 στον αγώνα με τον Κολοσσό που κρατούσε το ματς στα χέρια του και έφερε τους Θεσσαλούς στις οκτώ νίκες, που μαζί με καλές ισοβαθμίας λογικά δίνουν ασφάλεια. Ο εκπληκτικός Μπρέι έχασε τρίποντο νίκης στην εκπονή.

Ο Κολοσσός ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά του αγώνα και προηγήθηκε με 10-4 στο 3', όμως, η συνέχεια όλου του πρώτου ημιχρόνου ήταν ισορροπημένη και με μικρές εναλλαγές στο σκορ. Ο Παπαντωνίου σκόραρε ακατάπαυστα για τον Γυμναστικό, ο Μπρέι έκανε τις πειρσσότερες ζημιές για τον Κολοσσό και το 19-18 του δεκαλέπτου και το 38-38 του ημιχρόνου έδειχναν με σαφήνεια το μοιρασμένο παιχνίδι που είχε εξελιχθεί.

Η τρίτη περίοδος σημαδεύτηκε από μεγάλα σερί εκατέρωθεν. Ο Κολοσσός άρχισε με δικό του 14-0 που τον έφερε στο 38-52 στο 24' με τον Μπρέι να έχει βρει συμπαράταση από Ούεαρ και Σχίζα. Ο Γυμναστικός απάντησε με δικό του 12-0 μέχρι το 50-52 στο 27'30'', στηριζόμενος στην πίεση στην άμυνα από μια ελληνική πεντάδα με Μουράτο, Παπαντωνίου, Παπαμακάριο, Βαβάτσικο και Μαραγκό. Ο Κολοσσός όμως είχε και την τελευταία λέξη στο δεκάλεπτο, πήγε στο 52-62 και έκλεισε την πε΄ριοδο προηγούμενος με 57-62.

Τα μεγάλα σερί και οι μεγάλες ανατροπές συνεχίστηκαν στην τελευταία περίοδο και μέχρι, κυριολεκτικά, το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Κολοσσός ξέφυγε με 71-62 στο 34'30'' και με 77-71 στο 38'30'', ο Μπαρτ... πήρε το όπλο του και στα 4'7'' έγραψε με τρίποντο το 79-77, ο Κολοσσός βρήκε καλό και αμαρκάριστο σουτ τριών πόντων με τον Μπρέι στην εκπονή, η μπάλα στριφογύρισε σαδιστικά στην στεφάνη και... Γυμναστικός.!

ΛΥΤΡΩΤΗΣ: Ο Στιβ Μπαρτ Jr υπέγραψε δεύτερη μεγάλη νίκη τυ Γυμναστικού στον λίγο χρόνο που είναι στην ομάδα και δικαιούται τον ρόλο του σωτήρα. Οι οκτώ σερί πόντοι του στο φινάλε του σημερινού αγώνα και κυρίως το νικητήριο τρίποντο, ήταν όλα τα λεφτά.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα ματς που κρίθηκε κυριολεκτικά στην εκπνοή και κάθε λεπτομέρεια έπαιζε τον ρόλο της, τα 5 περισσότερα λάθη του Κολοσσού, 13 έναντι μόλις 8 του Γυμναστικού ήταν ένα καθοριστικό σημείο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ