20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Μπάτλερ έγινε μπαρίστας και χρεώνει 20 δολάρια μία κούπα καφέ (pic)

Οι Μαϊάμι Χιτ θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του Ιντιάνα Πέισερς και ο Τζίμι Μπάτλερ δεν ενδιαφέρεται για τους αντιπάλου του, παρά μόνο για την πρόκριση.

Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ εμφανίζεται πανέτοιμος για την έναρξη της postseason, ενώ δεν τον απασχολεί ο φορμαρισμένος Τι Τζέι Ουόρεν. Το μπάσκετ, άλλωστε, είναι ομαδικό άθλημα. «Εγώ απλά παίζω μπάσκετ... Θα βγω στο γήπεδο για να είμαι ο καλύτερος. Για αυτό με έχει το Μαϊάμι. Δεν ενδιαφέρομαι για κανένα matchup. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό έχει πεθάνει. Είναι κάτι που θα περάσει. Ο καθένας θέλει να βγάλει μια ιστορία από αυτό, αλλά η δουλειά μου δεν είναι εναντίον του Τι Τζέι Ουόρεν, είναι εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς και πώς θα βοηθήσω τους Χιτ να ξεπεράσουν τους Πέισερς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην προετοιμασία του, εν όψει της έναρξης των πλέι οφ, δεν περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις, αλλά και πολύ… καφέ. Ο Τζίμι Μπάτλερ προνόησε να φέρει στην Disney World του Ορλάντο μία γαλλική καφετιέρα και ως σπεσιαλίστας μπαρίστας φτιάχνει καφέ για όποιον ενδιαφέρεται και τον χρεώνει προς είκοσι ευρώ την κούπα, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν διάφορα είδη όπως καπουτσίνο, λάτε και μακιάτο, αλλά για να αγοράσει κάποιος καφέ από εκείνον θα πρέπει να τον πληρώσει με μετρητά. «Δεν μπορείς να βρεις καφέ πουθενά εδώ. Οπότε ίσως να ανεβάσω την τιμή στα 30 δολάρια. Οι άνθρωποι που είναι εδώ, εξάλλου, μπορούν να το αντέξουν αυτό», παραδέχθηκε ο ίδιος στο ESPN, μην κρύβοντας πως πουλάει καφέ σε όσους βρίσκονται στη «φούσκα», αλλά και εξηγώντας γιατί τον χρεώνει τόσο πολύ.

Η «καφετέριά» του ονομάζεται «Big Face Coffee» το μενού είναι το εξής:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ