25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπάνκι… τρελάθηκε, το ίδιο και οι Βέλγοι (vid)

Η τρομερή αντίδραση του Λούκα Μπάνκι και το κάρφωμα του Βινς Χάντερ στην «Brose Arena» δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το βίντεο του Basketball Champions League με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης.

Η διοργανώτρια αρχή συνόψισε σε ένα βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, όλα όσα έγιναν στους αγώνες της περασμένης Τετάρτης (27/03), με την «Ένωση» να γνωρίζει την ήττα από την Μπάμπεργκ και να θέλει πλέον νίκη με διαφορά 5π. στο ΟΑΚΑ (03/04, 19.30) για να εξασφαλίσει την παρουσία της και στο φετινό Φάιναλ Φορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν να έχουν τον κόσμο τους δυναμικά στο πλευρό τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπως θα τον έχουν οι παίκτες της Αντβέρπ. Στο Βέλγιο επικρατεί παροξυσμός μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί της Νίζνι Νόβγκοροντ, στο «CEC Nagorny» (68-83). O δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (03/04, 21.00) στη «Lotto Arena», η οποία θα είναι κατάμεστη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι εξαντλήθηκαν και τα 5.500 εισιτήρια που εκδόθηκαν και μάλιστα σε λιγότερο από 48 ώρες από την κυκλοφορία τους, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία τους στη διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ