20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μανδραϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Καμπερίδη στον Πανιώνιο (pic)

Ο Γιώργος Καμπερίδης μετά τον Δούκα, θα αγωνιστεί την φετινή περίοδο στον Πανιώνιο και στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, με τον Μανδραϊκό, στον οποίο άνηκε ο αθλητής να ανακοινώνει την μετακίνηση του στον «Ιστορικό».

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Μανδραϊκου Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για τη μετεγγραφή του Καλαθοσφαιριστή Γιώργου Καμπερίδη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Γιώργος γέννημα θρέμα των ακαδημιών του συλλόγου μας έδειξε απο την αρχή της μπασκετικής του πορείας με το πλούσιο ταλέντο του, την σκληρή δουλειά και τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει οτι το μέλλον του ανήκει.

Η συνεχής ανοδική του πορεία είχε σαν αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β Εθνική Κατηγορία ως μέλος της ανδρικής ομάδας του Μανδραϊκου καθώς και την ανάδειξη του ως καλύτερου εφήβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων. 
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του και αναμένουμε να τον καμαρώσουμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ