26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ο… Μίδας της Ζαλγκίρις

«Βασιλιάς» στη Ζαλγκίρις Κάουνας είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το νέο συμβόλαιό του με τους Λιθουανούς αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ο 42άχρονος προπονητής, που έφθασε φέτος μέχρι το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι και φυσικά κατέκτησε τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο. Αν και είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, για να συνεχίσει την καριέρα του, εκείνος προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του, με το αζημίωτο βέβαια. Όπως αποκαλύπτει ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο «Σάρας» δέχθηκε γενναία αύξηση στις οικονομικές απολαβές του πριν πει το «ναι» στη Ζαλγκίρις.

Στο συγκρότημα του Κάουνας αμειβόταν φέτος με 550.000 ευρώ. Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 850.000 ευρώ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε προπονητή από τους διοικούντες τους «πρασίνους». Έτσι, εκτός από έναν από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές της ομάδας γίνεται τώρα και ο πιο ακριβοπληρωμένος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ