24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μήτογλου, ο Μεσίνα, ο Φώτσης και οι στόχοι…

Ο Ντίνος Μήτογλου παρουσιάστηκε επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο κι αναφέρθηκε στους λόγους που μετακόμισε στη Λομβαρδία.

Ο διεθνής φόργουορντ ο οποίος όπως έγινε γνωστό πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 24, δήλωσε ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Παράλληλα μίλησε με καλά λόγια για την πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το γεγονός ότι ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη τιμή για μένα, καθώς φόρεσα μία βαριά φανέλα. Τώρα, ήρθα σε μία ομάδα που έχει το ίδιο βαριά φανέλα και ελπίζω να επαναλάβω τις ίδιες επιτυχίες που είχα. Σημαντικό ρόλο για να έρθω έπαιξε ο κόουτς Μεσίνα, αλλά και οι στόχοι της ομάδας».

Σχετικά με μία ενδεχόμενη σύγκριση με τον Αντώνη Φώτση ο οποίος επίσης είχε παίξει στην Αρμάνι τόνισε:

«Αγωνίστηκαν κι άλλοι Έλληνες στην ομάδα και σας ευχαριστώ που με συγκρίνετε με έναν τόσο μεγάλο θρύλο. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος του, αλλά περισσότερο θέλω να αφήσω τη δική μου ιστορία και να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος».

Τέλος για τη συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο υπογράμμμισε:

Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μέντοράς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν προπονητής μου στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα. Στον Παναθηναϊκό είχαμε πολλούς τραυματισμούς και χρειάστηκε να αγωνιστώ στο “3”. Μου είπε ότι έπρεπε να παίξω σ’ αυτή τη θέση και του υποσχέθηκα να τα δώσω όλα. Το ίδιο θα κάνω και στην Αρμάνι, αλλά ο Μεσίνα αναμένεται να με χρησιμοποιήσει στο "4" και στο "5"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ