24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λιόλιος αποθέωσε τον Προμηθέα παρά την ήττα

«Κάναμε ίσως την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση και είμαι περήφανος για τον προπονητή και τους παίκτες μας»! Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι που είχαν... σημαδέψει τον μεγαλομέτοχο του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο έχοντας μάθει την παρουσία του στο γήπεδο και ζήτησαν δυο λόγια του μετά την λήξη του δραματικού αγώνα με το Στρασβούργο, μάλλον αιφνιδιάστηκαν από το χαμόγελό του και όσα τους είπε παρά το άδοξο φινάλε για την ομάδα του.
«Αυτή η ομάδα πρεσβεύει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα ως προς την φιλοσοφία της και σήμερα τα είδα όλα αυτά. Πραγματικά το χάρηκα και πιστέψτε με δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα. Εχουμε περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αλλά έδειξαν όλοι ότι υπάρχει μέταλλο και ότι έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι και να συνεχίζουμε τον δρόμο μας και την προσπάθειά μας. Ενιωσα υπερήφανος με όσα είδα», ήταν η τοποθέτησή του παρόντων και μελών της διοίκησης της Στρασμπούρ που ακόμα... ξεφυσούσαν ανακουφισμένοι από την εξέλιξη. 

Οπως λένε και κάποιοι άνθρωποι της ομάδας που μίλησαν μαζί του, δεν ήταν λόγια... παραπλάνησης προς τους ξένους, αλλά αυτά που πραγματικά ένιωθε παρότι η κατάληξη θα μπορούσε να τον έχει πικράνει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ