18.4 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΛεΜπρόν… θέλει πρωτάθλημα

Μπορεί οι Λέικερς να μην είναι, τουλάχιστον για φέτος, φαβορί για τον τίτλο στο ΝΒΑ, έστω κι να έχουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά ο «Βασιλιάς» τόνισε πως αυτός είναι ο στόχος.

Οι Λος Άντζελες έκαναν, χωρίς αμφιβολία, την κίνηση της φετινής χρονιάς με την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο τρις πρωταθλητής του ΝΒΑ και κορυφαίος παίκτης αυτή τη στιγμή, πήρε... τα ταλέντα του από το Κλίβελαντ και μετακόμισε στην Καλιφόρνια, για να κάνει τους «Λιμνανθρώπους» να πιστέψουν ξανά, ότι μπορούν να γίνουν και πάλι κραταιοί, διεκδικώντας τίτλο πρωταθλητή.

Οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα υπέρ του «Βασιλιά» και της νέας του παρέας, καθώς έτερος μεγάλος «αστέρας» δεν έχει έρθει ακόμη (οι Λέικερς ελπίζουν να φέρουν το καλοκαίρι του 2019), αλλά εκείνος δεν πτοείται. «Ο στόχος είναι πάντοτε ένα πρωτάθλημα», είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στο BeIn Sports, τονίζοντας παράλληλα ότι «πρέπει καθημερινά να δουλεύουμε σε συνήθειες που φέρνουν σε πρωταθλητισμό. Αν το κάνουμε αυτό και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με το μήνα, τότε θα μπορούμε να έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε; Πόσο θα πετύχουμε; Αυτό είναι άγνωστο. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι πως αν δώσουμε τα πάντα, πιστέψουμε ο ένας στον άλλο, θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο και παίξουμε σωστά, τότε θα είμαστε μια καλή ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ