23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λάνγκφορντ στο μικροσκόπιο της Euroleague(vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, επέστρεψε στη Euroleague με ένα στόχο: Να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στο Final Four της Βιτόρια. Μιλώντας στο Focus On της Euroleague, ο σκόρερ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε τους στόχους του για τη φετινή χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή, Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ μίλησαν για τη σημασία της παρουσίας του Λάνγκφορντ στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχω παίξει αυτά τα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας. Δεν έχω παίξει με έναν γκαρντ τόσο καλό όσο ο Καλάθης, δεν έχω παίξει με παίκτες με συμπαίκτες όπως ο Γκιστ και ο Λάσμε. Έχουν όλο το πακέτο. Πέρυσι είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ και την απέρριψα, κάτι που ήταν λάθος. Στις δουλειές υπάρχουν πολλές οι δεύτερες ευκαιρίες. Την άρπαξα και είμαι εδώ».

«Μπορεί να σκοράρει τη μπάλα. Το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του. Έχουμε ανάγκη τον τρόπο που παίζει.Είναι ηγέτης. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες και μας βοηθάει», σχολίασε ο Νικ Καλάθης, με τον Γκιστ να συμπληρώνει:  «Προσθέτει διαφορετική δυναμική στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχω παίξει μαζί. Είναι μεγάλος παίκτης που κάθε ομάδα θέλει να έχει. Φέρνει εμπειρία και ηγετικότητα και έχει την νοοτροπία που χρειαζόμαστε».

Τέλος, ο σκόρερ των "πρασίνων" μίλησε και για το φετινό του στόχο με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ: «Είμαι στον Παναθηναϊκό για ένα πράγμα. Νιώθω πως βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.  Μου λείπει στην καριέρα μου να βρεθώ στο Final Four. Έχω κάθε προσωπικό τίτλο που θα μπορούσε να πάρει ένα αθλητής, αλλά το Final Four είναι ένας από τους απόλυτους στόχους και θα ήταν σπουδαίο να βρεθώ εκεί».

https://youtu.be/qnyafnYHhS8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ