21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο καφές της… νίκης και η ικανοποίηση Λιόνα (pics)

Χαμηλούς τόνους επιχείρησε να κρατήσει ο Θανάσης Λιόνας μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της Αχαγιάς ’82 απέναντι στον πρωτοπόρο Οίακα Ναυπλίου.

Το συγκρότημα της Κάτω Αχαΐας έφθασε τις δέκα διαδοχικές νίκες στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μετά και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής, μόλις ένα βαθμό πίσω από τους Ναυπλιώτες. Ο προπονητής του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα τους μετά το τέλος του ματς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη νίκη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί μας διατηρεί στη δυάδα του πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία δείχνουν ότι τους αξίζει πραγματικά όλη αυτή η πορεία. Όμως, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον επόμενο -εξίσου δύσκολο- αγώνα τους με το Γλαύκο, στην Πάτρα (29/04, 17.00): «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη Κυριακή (29/04) το Γλαύκο, ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλω για ακόμα μία φορά να πω πολλά μπράβο στους αθλητές μου, όπως επίσης και ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου για τη δουλειά που έγινε μέσα σε αυτές τις μεγάλες διακοπές. Κλείνοντας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αχαγιάς που ήταν ο έκτος παίκτης μας και τον περιμένουμε και στο Γλαύκο».

Δείτε επίσης φωτογραφίες μετά το τέλος του ματς, με τα μέλη της αποστολής της Αχαγιάς ’82 να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Οίακα Ναυπλίου με καφέ και αναψυκτικά…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ