22 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κάρτερ κι αν εγέρασε… (vid)

Όταν το 2000 κέρδιζε το διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί πως ένα άλλο κάρφωμά του θα ήταν -ίσως- το σημαντικότερο της καριέρας του.

Ο Βινς Κάρτερ έγραψε ιστορία στη «State Farm Arena», όταν ξεπέρασε τους 25.000π. στο «μαγικό κόσμο», κάτι που έχουν καταφέρει άλλοι 21 παίκτες στο παρελθόν. Από το 1998, οπότε πρωτοεμφανίστηκε το παρκέ του ΝΒΑ, ο 41χρονος γκαρντ/φόργουορντ διένυσε πολύ δρόμο. Παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστιών, στις ΗΠΑ, φιγουράρει στην κορυφή του Top 10, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής -και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς έχει δηλώσει πως αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στη δράση.

Θέση στο βίντεο με τις δέκα κορυφαίες φάσεις από τους αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/11) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είχε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βρέθηκε στο νούμερο 8, όπως και οι Καρλ-Άντονι Τάουνς, Μπλέικ Γκρίφιν, Ντένις Σμιθ Τζ., Τζρου Χόλιντεϊ, Ντι Άαρον Φοξ, Πολ Τζορτζ, Τζέιλεν Μπράουν και Τζαμπάρι Πάρκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=YJHPhoy5MwI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ