16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Κάζινς έκανε τα… πάντα σε τρία λεπτά (vid)

Ο Ντε Μάρκους Κάζινς δεν κατάφερε, για ακόμα μία φορά, να συγκρατήσει τα νεύρα του και αποβλήθηκε από τους διαιτητές στο «Toyota Center».

Οι Χιούστον Ρόκετς έχασαν από τους Ντάλας Μάβερικς, του τρομερού Λούκα Ντόντσιτς, με τον 30χρονο σέντερ να καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγο. Ο Ντε Μάρκους Κάζινς «πρόλαβε» μέσα σε διάστημα λιγότερο των τριών λεπτών, στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, να εκνευριστεί, να δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και να αποβληθεί.

Ο πρώην συμπαίκτη του στους Σακραμέντο Κινγκς, Ουίλ Κάλεϊ-Στέιν, ήταν εκείνος που αρχικά τον εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει και να τιμωρηθεί από τους ρέφερι. Εν συνεχεία, ύστερα από ένα επιτυχημένο σουτ του, θεώρησε πως του έγινε φάουλ από τον Τζέιλεν Μπράνσον, το οποίο δεν καταλόγισαν οι άρχοντες της αναμέτρησης. Σήκωσε τα χέρια ψηλά κι έδειξε με κάθε τρόπο την έντονη δυσφορία του, αλλά χρεώθηκε και με δεύτερη τεχνική ποινή και αναγκάστηκε, έτσι, να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Συνολικά, έμεινε στο παρκέ για 2.53’ κι είχε 4π. με 2/3 δίποντα και 0/1 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, δύο κοψίματα κι ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=Sn82FlqEXFY&



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ