20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ιωνικός Νικαίας φεύγει, ο Ιωνικός 1965 ήρθε!

Την ώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Ιωνικού Νικαίας από την Basket League, με τον ΕΣΑΚΕ να έχει το "πράσινο φως", ουσιαστικά εντολή από την ΕΕΑ λόγω μη ρύθμισης εκκρεμών υποθέσεων, οι Νικαιώτες ετοιμάζονται για την ανανέωση της παρουσίας τους στην Basket League!

Ακούγονται παράδοξα τα παραπάνω, αλλά δεν είναι και κάπως έτσι εξηγείται το έγγραφο που έστειλε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων στον ΕΣΑΚΕ γνωστοποιώντας ότι θα κάνει χρήση του δικαιώματος που απέκτησε στα γήπεδα και θα παίξει στην επόμενη Basket League.

Οι διοικούντες τον Ιωνικό, οι οποίοι με το που μπήκαν στον χώρο του επαγγελματισμού είδαν "παλιές αμαρτίες" να τους καταδιώκουν ασταμάτητα με αποτέλεσμα την κατάπτωση της εγγυητικής και όσα ακολούθησαν, έχουν έρθει από καιρό σε επαφή με τον Γιαννούλη Καλλίλα. Ο... μίστερ Διαγόρας Δρυοπιδέων δεν είχε πρόθεση να δοκιμάσει στα δύσκολα επαγγελματικά μονοπάτια και δέχτηκε να συζητήσει μια προοπτική παραχώρησης της θέσης.

Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν στο αίσιο τέλος, η ομάδα που θα ανακοινωθεί σύντομα θα είναι ο "Ιωνικός 1965" , με το έτος ίδρυσής του δηλαδή να συνοδεύει το όνομα, αυτός θα συμμετάσχει στην Basket League και κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, αν πρόκειται δηλαδή για "σύμπλευση δυνάμεων" κατά την νέα πατέντα που έχει μπει από πέρυσι στο μπάσκετ ή για συνολική απορρόφηση.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αναμένεται το πρώτο "παρών" δια νομικών συμβούλων και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά όλα τα βήματα, αρχικά με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων για να πάρει την άδεια συμμετοχής η ομάδα και εν συνεχεία με την στελέχωσή της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ