24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ενές Καντέρ είναι… τρελός; (vids)

Ο Ενές Καντέρ τράβηξε για μία ακόμα φορά επάνω του τα βλέμματα και το Basketa.gr θυμάται τους λόγους που το είχε ξανακάνει στο παρελθόν...

Ο Τούρκος ΝΒΑερ από το περασμένο καλοκαίρι είναι ανεπιθύμητος στην πατρίδα του. Κι αυτό συμβαίνει εξαιτίας της κόντρας του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Για το συγκεκριμένο θέμα είχατε διαβάσει αναλυτικά ΕΔΩ.

Πλέον ο σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς προκάλεσε ξανά αίσθηση, επειδή όπως τόνισε ο ίδιος, είπε σε συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, να παίξουν ξύλο!

«Είπα σε κάποιους δεν θα πω το όνομά τους, "βγες εκεί έξω και πάλεψε με κάποιον". Το λέω σοβαρά. "Βγες εκεί έξω και απλά χτύπα κάποιον ή πάλεψε, πάρε τεχνική ποινή. Θα πληρώσω το πρόστιμο, δεν με νοιάζει. Απλά βγες εκεί και κάνε τα δικά σου. Χρειαζόμαστε ενέργεια". Αυτό είπα σε δύο συμπαίκτες μου».

Οι Ντιλικινά και Μπίσλεϊ ήταν πιθανότατα κάποιοι που δέχτηκαν τη συμβουλή κι ακολούθησε το επεισόδιο που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το βέβαιο είναι ότι -παρά το γεγονός πως διαθέτει σημαντικές μπασκετικές ικανότητες-, ο Καντέρ προτιμά να κερδίζει δημοσιότητα με διαφορετικό τρόπο! Κι αν η κόντρα του με τον Ερντογάν είναι κάτι που αφορά τον ίδιο, δεν ισχύει το ίδιο και για την συμπεριφορά του μέσα στο παρκέ!

Νωρίτερα στη σεζόν άλλωστε είχε τσακωθεί και με τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Το βέβαιο είναι ότι ο Καντέρ βρίσκεται σταθερά στη δημοσιότητα και μάλλον αυτό αποτελεί κάτι που του αρέσει πολύ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ