24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γουλιέλμος στην κλήρωση του BCL

Ο Άρης θα είναι η ομάδα που θα ανοίξει ουσιαστικά τη σεζόν 2018-19, δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στα προκριματικά του BCL. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει για μία ακόμη σεζόν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή της στη διοργάνωση, στην οποία θα δώσει άλλωστε το παρών για 3η συνεχόμενη σεζόν.

 

Η ΚΑΕ Άρης έκανε σήμερα και επίσημα γνωστό, ότι στην εκδήλωση της κλήρωσης της προσεχούς Τετάρτης (11/7), θα εκπροσωπηθεί από τον μεγαλομέτοχο της, Δημήτρη Γουλιέλμο. Θα είναι ουσιαστικά η πρώτη εμφάνιση του κ.Γουλιέλμου ως επικεφαλής πια του Άρη, σε μια τέτοια διαδικασία οπότε και οι επαφές που θα κάνει με τους ανθρώπους του BCL αλλά και των άλλων ομάδων, θα έχουν ξεχωριστή αξία.

 

Η ανακοίνωση ανέφερε: “Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ ΑΡΗΣ στη κλήρωση του Basketball Champions League της περιόδου 2018-2019, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/07) στο «House of Basketball» της FIBA, στη Mies της Ελβετίας. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποδέχθηκε την πρόσκληση της διοργανώτριας αρχής και στο περιθώριο της κλήρωσης θα έχει επαφές με τους αξιωματούχους της FIBA, αλλά και του Basketball Champions League. Την Τρίτη (10/07), παραμονή της κλήρωσης, ο κ. Γουλιέλμος θα πάρει μέρος στο Season Preparation Club Workshop που έχει προγραμματίσει η διοργανώτρια αρχή και στο οποίο θα είναι παρόντες οι εκπρόσωποι των ομάδων, που συμμετάσχουν στους προκριματικούς γύρους αλλά και στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League”.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ