26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης φέρνει χρήμα στο Μιλγουόκι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκτοξεύσει τους Μπακς όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εμπορικά. Απόδειξη το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπέγραψε η ομάδα του Μιλγουόκι με το FOX Sports Wisconsin για τους εντός έδρας αγώνες της που δεν μεταδίδονται σε εθνικό δίκτυο. Θα εισφέρει στα ταμεία της ένα ποσό πάνω από 200 εκ. δολάρια για τα επτά χρόνια, που θα διαρκέσει η συμφωνία!

Την επόμενη σεζόν οι Μπακς θα εισπράξουν, βάσει αυτής της συμφωνίας, 26 εκ. δολάρια και για κάθε χρόνο από εκεί και πέρα το ποσό θα προσαυξάνεται κατά 4%. Άρα στο βάθος της επταετίας οι Μπακς θα εισπράττουν κατά μέσο όρο 30 εκ. δολάρια ετησίως. Ποσό που είναι κατά περίπου 30% μεγαλύτερο από τα 18 εκ. δολάρια, που εισέπρατταν μεσοσταθμικά με την προηγούμενη συμφωνία.

Και για όλα αυτά βασικός υπεύθυνος είναι ο Αντετοκούνμπο, που έχει κάνει την ομάδα όχι μόνο πιο ανταγωνιστική στα παρκέ, αλλά και πιο ελκυστική ως τηλεοπτικό προϊόν. Κάτι που φαίνεται από τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης των εντός έδρας αγώνων της, που μεταδίδονται στην πολιτεία του Ουισκόνσιν. Αγγίζει σε ποσοστό το 6% και τα νούμερα που κάνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι τα καλύτερα της τελευταίας 12ετίας!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ