27.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης θέλει Μιλγουόκι και τίτλους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοπεύει να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς εφόσον εκείνοι πάρουν τις σωστές αποφάσεις, δημιουργώντας ομάδα που θα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ευρώπη. Επισκέφθηκε πρόσφατα τη Σουηδία και τη Στοκχόλμη και μιλώντας στην εφημερίδα «Aftonbladet» αναφέρθηκε στο μέλλον του. Κάποιοι τον θέλουν να αποχωρεί από το Ουισκόνσιν, ο ίδιος όμως επανέλαβε: «Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψή του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένειά μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια».

Όπως πρόσθεσε, τα χρήματα δεν παίζουν κανέναν ρόλο για εκείνον, καθώς: «Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, όσον αφορά στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στη λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά. Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν θα είναι καλό. Είναι εύκολο, θέλω να είμαι νικητής. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένειά μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μια κουλτούρα νικητή θα είναι καλό».

Σε ερώτηση για το εάν θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα πέντε χρόνια, όπως επιθυμούν τα «ελάφια», έριξε το… μπαλάκι σε αυτά: «Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Εάν πάρουν τη σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Εάν όχι, θα δούμε... Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στον Έλληνα διεθνή το μέγιστο συμβόλαιο, διάρκειας πέντε ετών και ύψους από 220 έως 250 εκατ. δολαρίων, ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθεί το σάλαρι καπ. Οι διοικούντες τον οργανισμό εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο «Greek Freak» θα ανανεώσει, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τα «ελάφια» που ξεκίνησε το 2013. Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία πως θέλει να μείνει, ωστόσο τον «γλυκοκοιτάζουν» κι άλλες ομάδες του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ