24.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης ακούει Χιτ και χαμογελάει πλατιά

Νέα διάσταση αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε να δώσει ο Νικ Κύργιος, με δηλώσεις του σε αυστραλιανή εφημερίδα.

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας μίλησε στη «Sydney Morning Herald» για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και όλα όσα του είπε για το εάν θα παραμείνει ή όχι στο Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με τον 25άχρονο πρωταθλητή του τένις, όταν ρώτησε τον «Greek Freak» εάν τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη Φλόριντα για τους Μαϊάμι Χιτ ισχύουν, εκείνος χαμογέλασε πλατιά.

«Τον ρώτησα αρκετά πράγματα. Τον ρώτησα, όμως, ξεκάθαρα εάν θα πάει στους Μαϊάμι Χιτ και αμέσως εμφανίστηκε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό», ανέφερε σχετικά ο Νικ Κύργιος.

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά τα «ελάφια» θέλουν να τον «δέσουν» με το μαξ συμβόλαιο, για άλλα πέντε χρόνια. Μπορούν να το κάνουν μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία, αλλιώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι να υπογράψει είτε νέο συμβόλαιο με την ομάδα είτε σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

Οι Μαϊάμι Χιτ φέρονται αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι ως ελεύθερο, ούσα μία από τις ομάδες που τον «καλοβλέπουν». Εξάλλου, σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται να έχουν εκδηλώσει και οι Ντάλας Μάβερικς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και άλλες. Ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο όσο δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιό του τόσο οι φήμες περί αποχώρησης «φουντώνουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ