21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γαλατσόπουλος πρόεδρος, το λευκό… έδειξε πράγματα

Η, προδιαγεγραμμένη, επανεκλογή του Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στην θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ δεν ήταν τελικά και όσο πανηγυρική αναμενόταν. Μπορεί να μην υπήρχε αντίπαλος με την έννοια του φυσικού προσώπου, όμως υπήρξε το "λευκό" με το οποίο έξι ΚΑΕ έδειξαν τις αντιρρήσεις τους προς την διοίκηση.

Το 9-6 ως αποτέλεσμα δείχνει ένα σημαντικό, έστω και μειοψηφικό, μέτωπο και δημιουργεί τις... υποψίες ότι θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη θητεία. Επί των ΚΑΕ μάλιστα, αφού η 15η ψήφος είναι ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ, το αποτέλεσμα είναι το οριακό 8-6. 

Πιο ενδιαφέρουσα διαδικασία από αυτήν της εκλογής προέδρου ήταν αυτή για τον γενικό γραμματέα. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πρότεινε τον πρόεδρο του Αρη Χάρη Παπαγεωργίου, για να διασφαλίσει τους "κιτρινόμαυρους" που στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης είχαν υψώσει φωνή δια του Δημήτρη Γουλιέλμου για πράγματα που τους έβρισκαν αντίθετους.

Υπήρξε αντιπρόταση για τον πρόεδρο του Προμηθέα, Χρήστο Μήλα και τελικά βγήκε ο Παπαγεωργίου, με τους έξι που ψήφισαν Μήλα, να είναι οι Ολυμπιακός, Προμηθέας, Κολοσσός, Πανιώνιος, Κύμη και Λαύριο, πιθανότατα δείχνοντας και τα λευκά της μυστικής ψηφοφορίας για τον πρόεδρο. Χωρίς να είναι και σίγουρο αυτό, πάντως, αφού ο Αρης δεν είναι βέβαιο ότι ψήφισε Γαλατσόπουλο.

Αντιπρόεδρος θα είναι ο Σταύρος Δουβής (ΑΕΚ), ταμίας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου και Γενικός Γραμματέας ο Χάρης Παπαγεωργίου του Άρη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ