25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βατούτιν ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό της Ρωσίας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σχεδόν μόνιμος θαμώνας στα Final 4 της Euroleague, αφού προκρίθηκε για 18η φορά συνολικά (από το 2000 και μετά) και 9η συνεχόμενη στη μεγάλη αυτή «γιορτή» του μπάσκετ. Φέτος, για να καταστεί αυτό δυνατό, πέρα από τις αγωνιστικές της επιδόσεις, χρειάστηκε και μια κυβερνητική παρέμβαση, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του «στρατού», Αντρέα Βατούτιν

«Είμαστε ευγνώμονες στον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Λόγω των γνωστών περιορισμών στις πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, δεν μπορούσαμε να πετάξουμε εγκαίρως. Η ομάδα πέρασε αρκετές ώρες στο Σερεμέτιεβο (σ.σ. αεροδρόμιο της Μόσχας)! Θα χάναμε το ματς με 20-0. Με την προσωπική παρέμβαση του Μιχαήλ Μισούστιν, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο TASS.

«Εν τέλει, η ΤΣΣΚΑ έφτασε εγκαίρως στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε της Φενέρ με σκορ 68-85 στο Game 3 και σφράγισε την πρόκρισή της στο Final 4. Σε κάθε περίπτωση, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται εκεί που θέλει να είναι. Είναι κρίμα που το Final 4 θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στη Φενέρμπαχτσε που παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, πάλεψε στη σειρά» συμπλήρωσε. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ