19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης… συστήνει την νέα προσπάθεια της Εθνικής (vid)

Η Πάτρα θα αποτελέσει σήμερα (19.00, ΕΡΤ HD) την αφετηρία του δρόμου που θέλει να διανύσει μέχρι τέλους η Εθνική Ανδρών. Οπου τέλος, το Ευρωμπάσκετ του 2021 που θα φιλοξενηθεί σε τέσσερις χώρες, Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία με την τελευταία να είναι η οικοδέσποινα της τελικής φάσης.

Το πρώτο εμπόδιο για τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του είναι η Βουλγαρία, που δεν θα έχει σήμερα τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο σκόρερ της Μονακό, Ντι Μποστ, με τον Αμερικανό να έχει ταξιδέψει στην Πάτρα, αλλά ταλαιπωρημένος από ίωση και πυρετό. Το πρώτο παράθυρο θα κλείσει για την Εθνική στην Τούζλα, όπου την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την Βοσνία, για τον όμιλο που συμπληρώνεται από την Λετονία και από τον οποίο προκρίνονται τρεις στο Ευρωμπάσκετ.

Στην αφετηρία αυτής της νέας προσπάθειας, υπάρχουν νέα πρόσωπα, όπως ο Γιάννης Αγραβάνης και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην ομάδα των ανδρών, υπάρχουν δύο μεγάλες απουσίες της παλιάς φουρνιάς, ο Γιάννης Μπουρούσης που έχει ανακοινώσει την οριστική του αποχώρηση και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και εκ των πραγμάτων υπάρχει και νέος αρχηγός.

Η "επετηρίδα" παλαιότητας φέρνει τον Βαγγέλη Μάντζαρη  με το... περιβραχιόνιο, σε δίδυμο με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και ο πρόσφατα επαναπατρισμένος γκαρντ, για λογαριασμό του Προμηθέα, ήταν αυτός που έκανε τις... συστάσεις λίγο πριν από την δράση, μιλώντας στην κάμερα του Basketa.gr

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ